torsdag 26. januar 2012

Trening i kaperdalen

Idag var jeg en tur i kaperdalen ,  Røya var veldig opptatt av harespor og ikke minst harelort.
i begynnelsen lot jeg det passere .men hun ble mer og mer opptatt av og spise harelort,
jeg støkket fem-seks ryper som ikke hunden oppdaget, men når hun kom inn i området der de hadde lettet fra ,så stoppet hun på tiøringen og gikk inn i en kort stand. hun utredet området og omentrent 50 meter lengre frem støkket hun en rype, ettergang på fem meter før hun satte seg og ble sittende til jeg kom opp til henne. vi så ikke mer rype og hun begynte på ny og lete etter harelort.
da ble jeg litt iritert og bestemte meg for og ta henne inn,la henne gå fot ,og gå til ett lite skogholt jeg visste det var både mye harespor og lort.
Når jeg kom ut på andre siden av skogholtet hadde jeg en hund som speiet etter alt annet enn harelort og harespor. En helt ny hund . det trengtes ikke så mange korrigeringer før hun forstod hva hun ikke skulle lete etter.
Jeg har hatt mye og gjøre i det siste så det har ikke blitt mange skogsturene på meg, men håper å få tatt meg en tur i neste uke også.

tirsdag 3. januar 2012

Nytt år nye muligheter


Ja da var vi i 2012 og hvær dag blir lysere og lysere , og snart er det tid for lokkjakt på rev og kråke , det skal bli noen morsome månder fremover :)